Top 5 alimente naturale care pot trata un stomac lenes

Ai abuzat de alimente nesanatoase, de mese copioase, grase si pline de zahar sare? Ai un stomac lenes si esti intr-o continua stare de letargie?

Pentru a scapa de excese, pentru a avea un ten plin de prospetime si un stomac mai lejer, iata care sunt remediile naturale de care trebuie sa profiti numaidecat.

Nu exista nici un secret. Ai nevoie de o dieta de doua sau de trei zile. Ideea nu este sa te privezi de unele alimente ci sa mizezi pe alimentele care pot reechilibra si purifica organismul.

Orezul natur poate sa fie cea mai buna solutie pentru un stomac mai lenes atunci cand ai facut excese. Dieteticienii sunt de aceeasi parere, orezul este cel care te ajuta atunci cand ai abuzat de grasimi, de zahar sau de alcool.

Menta piperita bauta sub forma de infuzie este cea mai buna idee pentru a trata durerile de stomac. Atunci cand nu te simti bine, cu siguranta ca nu vrei sa mananci ceva. Deci infuziile cu menta sunt cele mai bune in acest caz. Sunt cele care te ajuta sa tratezi problemele digestive si inflamatiile intestinale. Menta piperita poate sa fie cea mai buna idee si sub forma de ulei esential.

Stiai ca anghinarea este cea mai buna idee pentru un ficat mai obosit, care nu este in cea mai buna stare? Ideea cea mai buna? Sa o prepari pe aburi si sa o servesti pur si simplu alaturi de cea mai lejera si mai delicata vinegreta.

Banana este un aliment lejer foarte bogat in potasiu. Este cea mai buna idee pentru a limita efectele dezhidratante ale alcoolului sau al altor alimente nocive pentru stomac sau ficat.

Un alt preparat care poate trata un stomac mai lejer, obosit si supraincarcat? Supa de legume, cea mai benefica.