Top 5 ingrediente la modă care te ajută să slăbești

Atunci când vine vorba despre slăbire nu există un ingredient miraculos. Trebuie să ai un regim alimentar cât mai echilibrat şi o igienă de viaţă cât mai sănătoasă. Dar unele alimente insolite ar putea fi de mare ajutor.

Iar dacă vorbim despre alimente insolite, trebuie să ştii că unele dintre ele încep să fie din ce în ce mai populare atunci când vine vorba despre slăbire.

Fructul goji. Fructul goji face parte din numeroase produse de înfrumuseţare dar ar trebui să facă parte şi din alimentaţia ta. Este cel mai puternic antioxidant din lume, un concentrat de beneficii care conţine aminoacizi esenţiali, minerale, oligoelemente, vitamine din grupa B, vitamina C şi E. Se pot folosi ca un supliment alimentar natural.

Sobacha. Este o infuzie pe bază de boabe de hrişcă prăjite. Conţine o mulţime de antioxidanţi, te ajută să îţi reglezi apetitul şi este de mare ajutor pentru cei care urmează programul Boot Camp.

Wakame. Cu siguranţă că faimoasa cultură asiatică are cele mai sănătoase produse care îi ajută pe Occidentali să aibă grijă la silueta lor. Wakame este o varietate de algă brună care devine verde la preparare. Conţine o cantitate mai importantă de calciu decât laptele, dar şi fier, vitaminele B12 şi C sau potasiu. Industria farmaceutică foloseşte această algă pentru a crea produse care alungă foamea.

Agar-agar. Este unul din cei mai buni aliaţi din bucătărie. Se poate folosi în reţete pentru a înlocui gelatina dar japonezii îl folosesc precum un ingredient de slăbire. Poţi dilua un gram de agar-agar într-un lichid fierbinte şi trebuie să îl bei imediat înainte să se răcească. Te vei bucura de o senzaţie de saţietate minunată.

Fructele acai. Acest ingredient natural se poate folosi sub numeroase forme pentru a slabi. Suc, piure dar si capsule. Conţin antioxidanţi şi fibre şi pot alunga foamea foarte uşor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?