Indiferent de gen, de preferințele noastre sau de distribuție, sunt anumite seriale de care ne îndrăgostim pur și simplu. Iremediabil. Așteptăm cu sufletul la gură un nou episod pentru a revedea personajele preferate și pentru a afla cum ies din acele situații ce par fără scăpare.

Dacă încă nu ți-ai ales preferatul sau vrei un nou serial reconfortant și surprinzător, iată care sunt cele mai noi seriale ale anului 2016.

  1. Lucifer
   Hilar și complex noul serial vă va cucerii încă din episodul pilot. Lucifer îl are în prim plan pe însușii stăpânul întunericului. Sătul de împărăția răului zisă și Iad, Lucifer se retrage la pensie în Los Angeles. Orașul îngerilor este locul ideal pentru un proaspăt pensionar însă lucrurile se complică și Lucifer trece de partea… binelui. Sau vom vedea.

 

  1. Shades of Blue
   Cu Jenifer Lopez în rolul principal serialul urmărește aventurile unei detective din New York. Mamă singură și cu multe responsabilități, J. Lo. rezolvă caz după caz. Ineditul serialul ce îl diferențiază de celelalte este prin legătura strânsă existentă între protagonistă și mafie.

 

  1. Divorce
   Iată de această dată o comedie menită să ne destindă cu Sarah Jesicca Parker în rolul protagonistei. După succesul fulminant înregistrat cu “Sex And The City”, actrița revine pe micile ecrane în rolul unei femei proaspăt divorțate ce încearcă să treacă peste și să își reclădească viața.

 

  1. Angie Tribeca
   S-ar putea spune că Angie Tribeca este un alt serial polițist despre un detectiv hotărât din Los Angeles însă ne-am înșela. Serialul este o parodie a filmelor polițiste, ce prezintă cu un haz fără de cusur viața eroinei de la brigada crimelor cu adevărat odioase.

 

 1. Shadowhunters
  După seria de cărți cu același nume, serialul urmărește lumea fascinantă a vânătorilor de umbre. Dacă sunteți fani ai filmelor fantasy cu adolescenți și intrigi complicate vă veți îndrăgostii de acest nou serial. Fi-ți pregătiți de o incursiune în supranatural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *