Categories
Articole

Un shot magic pentru de baut in fiecare dimineata

Ce ai zice daca ti-am oferi o veritabila metoda de a fi cat mai energic dimineata, de a-ti transforma diminetile grele in ceva mai frumos, stimulandu-ti asa cum trebuie organismul? Cu ajutorul acestui shot miraculos pe baza de lamaie, ghimbir si sofran, expresia „ataca ziua” va avea cu totul alt sens.

In fiecare dimineata, din cauza oboselii iti pui aceeasi intrebare. In era vitezei 4G sau a organelor artificiale care se pot face cu ajutorul imprimantei 3D, oare de ce nu s-a inventat ceva pentru a-ti face trezirea mai usoara?

Dar iata un mic truc, ideal pentru a te pune pe picioare in fiecare dimineata, cand simti ca iti lipseste vlaga. Este vorba despre un shot energizant magic. Un elixir foarte usor de preparat care te va stimula cu adevarat si te va ajuta sa iti faci plinul de vitamine si de antioxidanti.

Deci ce trebuie sa contina un shot healthy si energizant?

Lamaie. Cu proprietatile sale minunate detox, lamaia este cea care poate curata sistemul digestiv. Este deci cea mai buna idee pentru a te simti lejer dimineata, mai ales dupa excesele din ziua precedenta. In plus, este foarte bogata in antioxidanti si vitamina C. Ce ai putea cere mai mult de la un simplu fruct?

Ghimbirul. Ghimbirul este o radacina cu 1001 virtuti. Nu numai ca este un excelent anti-inflamatoriu, dar acesta are si cele mai bune proprietati anti-age si de ardere a grasimii. Este cel mai bun pentru a scadea nivelul de zahar din sange.

Iar sofranul nu se lasa nici el mai prejos. Este ideal in cazul in care suferi de astenie, de surmenaj, de oboseala cronica sau de stres. Cu alte cuvinte, este aliatul de pret pentru zilele de luni.

Ai nevoie de un pahar cu apa, de 1 lingura sau 2 de sofran, de lamaie si de o bucata de ghimbir si gata shotul tau magic.