Categories
Articole

Youtube Implementează O Nouă Funcție

Youtube este cunoscut pentru faptul ca doreste sa inoveze din ce in ce mai mult, astfel sa isi mentina titlul de cea mai cunoscuta platforma video. Pentru a face acest lucru, compania prefera sa vine cu noi tehnologii sau sa adopte si alte tehnologii de la site-urile similar.

Un astfel de caz este o functie imprumutata de la site-urile pentru adulti. Aceasta functie este utilza pentru a nu cadea in capcana click-bait-ului. Multi creatori de continut de pe youtube fac un thumbnail special pentru a atrage cat mai multi vizitatori.

Cu toate acestea insa, se intampal ca desi thumbnailul sa fie atractiv, utilizatorul sa ajunga la concluzia ca nu despre lucrul prezentat in thumbnail este clipul si sa ajunga sa inchida clipul pentru ca ceea ce vede nu este in concordanta cu clipul.

Aceasta tehnica este veche de cand youtube abia a inceput sa fie cunoscut in online, dar incepand de cateva saptamani, Youtube s-a decis sa schimbe aceasta strategie si anume sa ofere utilizatorilor de rand sa vizioneze secvente din clip chiar inainte de a da click pe acesta.

Vizionarea secventelor este fara sunet, urmand ca sunetul sa apara imediat ce utilizatorul a dat click pe video. Numerosi utilizatori o au deja in teste aceasta functie, ea fiind disponibila pentru multi. Se pare ca YouTube chiar are in plan sa-si imbunatateasca platforma, iar acest lucru va fi cu siguranta un pas inainte pentru utilizatorii sai.

Cadrele animate vor fi afisate atunci cand utilizatorul tine cursorul mouse-ului peste imagine. Cadrele animate vor fi afisate timp de cateva secunde, utilizatorul avand posibilitatea de a fi sigur ca va vedea despre ce este vorba in clip, chiar inainte de a da click pe el. Aceasta functie este deja primita cu bratele deschise de multi utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *