Categories
Articole

Zvonurile Samsung Galaxy S8

Asadar, zvonurile legate despre noul smartphone Samsung Galaxy S8 continua sa apara pe masura ce ne apropiem de finalul anului. Cea mai noua informatie afirma ca viitorul flagship o sa vina dotat cu 8 GB RAM si nu 6 GB RAM asa cu se spunea inainte. Recent se mentioneaza si prezenta stocarii flash de tip UFS 2.1. In acelasi timp se zvoneste ca sud-coreenii vor folosi propriul chipset de 10 nm la interior, ceea ce era de asteptat de altfel, probabil un Exynos nou si mult mai puternic.

Chiar daca vom vedea si o varianta a procesorului Snapdragon 835 la bord, tot Samsung va fi de fapt forta creativa din spatele sau, Qualcomm colaborand cu Sammy pentru a realiza corespunzator acest CPU. La o ultima verificare, Samsung Galaxy S8 nu era gata pentru un debut la MWC 2017, ci mai degraba se presupune ca ar participa la un eveniment din luna aprilie, organizat la New York.

Se stia ca va sosi in doar doua variante: una cu ecran de 5 inch si alta cunoscuta ca si Samsung Galaxy S8 Plus, cu o diagonala ceva mai mare, respectiv de 6 inch si poate si cu stylus. Evident panourile o sa fie AMOLED si sunt sanse foarte mari ca ambele sa prezinte muchii curbate, exact ca la Galaxy S7. Pretul cu siguranta o sa fie mult mai mare decat al lui Samsung Galaxy S7 pentru ca dupa cate am aflat, au fost folosite componente tehnice mult mai performante fata de cele prezente la modele deja lansate de catre Samsung.

Mai sus, am specificat ca Samsung nu o sa fie prezent la MWC, insa a transmis publicului sa nu fie distras de la celelalte lansari din Barcelona. Poate ca acesta este un motiv pentru care alege un eveniment separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *